Předprodej byl ukončen

SUHR Offline Brno: Role HR v růstu firem i jednotlivců
SETKÁNÍ / MEETING / WORKSHOP / LEKCE / Byznys / Profesní / Vzdělávání

SUHR Offline Brno: Role HR v růstu firem i jednotlivců

středa 17. dubna od 17:30
Legito, Brno

O akci

Během setkání nás čekají tři praktické přednášky, v rámci kterých budeme sdílet zkušenosti z oblasti nastavování HR procesů nebo náboru.

Těšit se můžete také na společnou diskuzi a samozřejmě networking!


Co vás čeká:

Eva Fišerová (Legito) - Sněhurka a 7 IT trpaslíků

Eva se do světa HR vrhla (ne)typicky jako stážistka v personální agentuře a postupně se propracovala do role People&Culture Manager v Legitu. V Legitu působí jako jediná HR a baví ji dynamické a výzvami nabité startupové prostředí. 

Jaké to je přijít do neznámého světa poznala nejen Sněhurka, ale i Eva. Byla to pohádka nebo drama? Jaké to je "probudit" se v malé IT firmě a zavést HR procesy? To vše se dozvíte v její přednášce!

 

Matěj Bystřický (Kontent.ai) - Kariérní cesty v Engineering týmu

Matěj v HR působí už 12 let. Jeho kariéra se rozvíjela od práce v agentuře přes manažerskou roli až po Kentico/Kontent.ai, kde nyní zastává pozici HR Business Partnera v Engineeringu. 

V jeho přenášce se dozvíte, jak probíhala aktualizace zastaralého procesu plánování kariérního růstu pro vývojový tým s více než 60 členy. Od rozhodnutí, přes průzkum, testování a samotné zavedení. Zároveň probereme, jak spolupracovat nad těmito procesy tak, aby je daný tým vzal za své. Dotkneme se také popisu pozic a jejich naceňování, s čímž celá problematika souvisí. 

 

Lenka Strempeková (ReloCzech) - F*ckupy nejen v náboru cizinců

Lenka začínala v HR oboru v personální agentuře jako Team Leader pro nábor dočasných zaměstnanců technických i netechnických pozic. Následně spoluzaložila ReloCzech, společnost specializující se na poradenství k relokaci cizinců primárně pro firmy. Lenka a její tým také školí HR oddělení nebo provádějí audity. 

Lenka nám nasdílí nejen chyby, které za svojí cestu v HR zažila, ale také tipy a triky, jak se jim vyvarovat. Abyste je vy už nemuseli opakovat.

 

Těšíme se! 

Praktické informace

Adresa: Přízova 1, Brno 602 00

Délka setkání: 3 h

Drobné občerstvení bude zajištěno.