Degustační menu v rakouském stylu
čtvrtek 27. února od 18:00Central Park Flora, Olomouc
Předprodej byl ukončen
Akce nejenom pro členy obchodní hospodářské komory!
Můžete se těšit na pětichodové menu inspirované rakouskou kuchyní s párováním rakouské pálenky, rakouského vína a piva. Každé jídlo je uměleckým dílem spojujícím kvalitní suroviny s autentickou kuchyní.
Jednoduchá, ale chutná kombinace těstovin, sýru a bylinek, to jsou známé rakouské špecle, které rozjedou naše degustační menu.
Tafelspitz je tradiční rakouský pokrm, který má své kořeny v historii a je považován za jedno z nejznámějších jídel rakouské kuchyně. Jeho příprava se datuje do období 19. století a spojuje se především s rakouským císařem Františkem Josefem I.
Kdo by neměl rád klasický vídeňský řízek!
Tradiční rakouské dezerty jako štrůdl a mozartovy koule budou sladkou tečkou na závěr.
Degustační večer La Passione Italiana
31. října od 18:00
Škola vaření s Romanem Paulusem - Zvěřina a drůbež
13. listopadu od 17:00
Svatomartinská husa
13. listopadu od 18:00
Silvestr La Fiesta Grande
31. prosince od 18:00
Asijská degustace s Romanem Paulusem a Lukášem Želechovským
19.3.2026 od 18:00
Škola vaření s Romanem Paulusem - Maso a omáčky v kuchyni
22.4.2026 od 17:00